Zomervakantie met camper

U wilt een zomervakantie met camper. Wat een heerlijk vooruitzicht! En welkom op onze website van Camperverhuur Het Zonnetje uit Sint Michielsgestel. Het zegt ons dat u in bent voor een avontuur. Een zomervakantie met camper is het mooiste dat er is vinden wij. Daarom zijn we onze verhuur gestart. We hopen dat we andere mensen ook hetzelfde plezier weten te bieden en kunnen laten ervaren dat een zomervakantie met een camper geweldig is. Wij kunnen u in ieder geval in een mooie camper op pad laten gaan.

We hebben bij Camperverhuur Het Zonnetje twee modellen en merken campers. En in allebei de typen kunnen zes personen slapen. De zes bedden, waarvan twee vaste bedden, zijn twee twee persoons en een stapelbed. Dat vinden kinderen helemaal leuk om zo te slapen. Onze campers zijn van alle luxe voorzien. Kamperen was nog nooit zo leuk!

Bekijk onze prijzen

Volledig ingericht

In de campers is alles aanwezig. Een kooktoestel, twee of drie pits gas, kopjes glazen beker enzo voor zes personen en diverse pannen, er is voldoende bestek voor zes personen, een fijne koelkast en een verwarming. Muziek afspelen is mogelijk met de radio/cd-speler. Er is stroom voor 12-220 volt. Beide campers hebben een airconditioning. Achterop de campers hangt een fietsenrek voor twee fietsen. In de garageruimte achterin is nog ruimte voor eventuele kinderfietsjes. Daar vindt u ook een tafel en zes stoelen om lekker buiten te kunnen zitten. Dat kan dan onder de luifel die u gemakkelijk uit draait. Verder is er een gevarendriehoek, een krat met handige spullen zoals een lange stroomkabel (met verloopstekker), een brandblusser, waterslang met koppelstuk, toiletvloeistof, een EHBO-setje, veiligheidssetje en een alcoholtest.

Verder nog de gasflessen, blokken om op de rijden zodat de camper stevig staat op modder of gras en in de deur een muggenhor. In de badkamer is een douche en een cassettetoilet.

Als u voor uw beddengoed, de bad- en eventueel strandlakens, toiletspullen en de hand- en theedoeken zorgt, dan zorgen wij dus voor de rest! Uw zomervakantie met de camper wordt geweldig!

Wij hebben speciaal voor gezinnen met kinderen de meest makkelijke campers klaarstaan. Uw zomervakantie met de camper moet ontspannen verlopen. We doen er alles aan om dat te bereiken.

De campers zijn jong en uitgerust met handigheidjes en hebben een heerlijk gevoel van luxe. We hebben veel aandacht voor het onderhoud van onze campers. U kunt zorgeloos op pad voor uw zomervakantie met onze camper.

Pech onderweg kan iedereen altijd overkomen. Dus loopt het toch even anders dan gepland, mocht er iets onvoorziens gebeuren blijft u dan rustig. Bij Camperverhuur Het Zonnetje zijn we altijd bereikbaar op momenten dat dat nodig is.

Contact

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak met ons maken. Bel of mail gerust. U vindt onze gegevens op deze website. Tot ziens wie weet!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen