VOORWAARDEN EN HUURTERMIJN

Wij hanteren een minimale huurtermijn van 4 dagen (weekend). Een weekend is van vrijdag 15:00 uur tot en met maandag 9:00 uur. Een volle week is van vrijdag of maandag 15:00 uur tot vrijdag of maandag erop 9:00 uur.

DOWNLOAD ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees voor het huren van een camper altijd onze volledige algemene voorwaarden.

VOORWAARDEN

Het is niet toegestaan om met onze campers op wintersport te gaan! Ook zijn huisdieren niet toegestaan. U mag met onze campers naar elk land binnen de Europese unie op vakantie, met uitzondering van Zweden, Finland en Denenmarken. U wordt geacht de camper schoon terug te brengen. U gaat zelf toch ook graag met een schone camper op vakantie? Mocht dit niet het geval zijn brengen wij € 200,- extra in rekening.  Schoonmaken van het cassettetoilet kost € 100,- extra.

De borg bedraagt € 1000,- en moet voldaan zijn voor vertrek. Deze krijgt u binnen 4 weken retour als er geen schades/meerkilometers zijn.

U krijgt de camper met een volle dieseltank mee. Gelieve voor een volle dieseltank te zorgen bij terugkomst. De vuil- en schoonwatertank en het toilet graag schoon en leeg maken op de daarvoor bestemde plekken.

U bent all-risk verzekerd via Spitz verzekeringen. Dit is inclusief 24-uurs service en recht op vervangend vervoer. Uw eigen risico bedraagt € 1000,- per gebeurtenis. Wij attenderen u er op dat het verstandig is zelf een reisverzekering af te sluiten.

Indien er tijdens uw reis iets kapot gaat, wat uiteraard iedereen kan overkomen, meld dit dan direct, via mail of whatsapp, met een foto van het onderdeel. Wij kunnen dan het onderdeel of de materialen vast bestellen, en maken als u terug bent, zodat de volgende huurder ook met een perfecte camper op vakantie kan. De kosten van het materiaal en de uren zullen met de borg verrekend worden.

Wij wensen u veel veilige kilometers!
Met vriendelijke groet,
Miranda en Maurice Breuer
Van liefhebbers, voor liefhebbers!