Rondreis Europa met camper

Welkom op de website van Camperverhuur Het Zonnetje! Dat betekent dat u in bent voor een avontuur. Een nieuw en onbekend avontuur misschien wel. U wilt een rondreis door Europa maken met een camper. Dat is zo’n fantastisch plan. Wij hopen u te kunnen helpen in alle voorbereidingen voor een rondreis Europa met camper.

Camperverhuur Het Zonnetje verhuurt twee typen campers die allebei plaats bieden aan zes personen. Er zijn zes bedden, waarvan twee vaste bedden en een bed dat is om te bouwen vanuit de dinette. Beide camper modellen zijn luxe en voorzien van allemaal gemakken die het kamperen een heel fijne ervaring geven.

Bekijk onze prijzen

Inventaris

In de campers vindt u alles wat u nodig heeft. Zo is er een gaskooktoestel 2 of 3 pits aanwezig om op te koken, er is serviesgoed voor zes personen aanwezig en pannen, voldoende bestek, een koelkast en een boilerverwarming. U kunt muziek afspelen met de radio/cd-speler. De stroomvoorziening is voor 12-220 volt. De ene camper heeft airconditioning in de cabine de ander in de motor. We hebben een fietsenrek voor twee fietsen op de camper en er is nog ruimte voor eventuele kinderfietsjes in de garageruimte achterin. Daar vindt u ook een tafel en zes stoelen voor buiten. En een gevarendriehoek, een krat met handige spullen zoals een 20 meter lange stroomkabel met verloopstekker, een brandblusser, waterslang met gardena-koppelstuk, toiletvloeistof, een EHBO-setje, veiligheidssetje en een alcoholtest.

Verder aanwezig zijn gasflessen, oprijblokken om de camper stevig te kunnen zetten in modder of gras, een luifel om onder te zitten, in de deur een muggenhor. In de badkamer is een cassettetoilet.

Zelf hoeft u alleen maar te zorgen voor uw beddengoed, de bad- en eventueel strandlakens, toiletspullen en de hand- en theedoeken voor in de keuken. Niets staat uw rondreis Europa met een camper in de weg!

Er bestaan veel typen campers en wij hebben voor gezinnen met kinderen voor de meest makkelijke campers gekozen. Uw rondreis Europa met de camper moet zo ontspannen mogelijk verlopen en daar doen we alles aan.

De campers zijn van een jonge leeftijd en zijn uitgerust met handigheden en luxe. Het onderhoud van de campers heeft grote aandacht voor ons. We zijn er op die manier zeker van dat u de motor zorgeloos kunt starten.

Omdat pech in een klein hoekje zit zijn we goed verzekerd mocht er iets gebeuren. Maar we vragen ook aan u om uw verzekering op orde te hebben. Dat kan u een hoop ellende besparen. Mocht er dan iets onvoorziens gebeuren dan weet u waar u aan toe bent. Camperverhuur Het Zonnetje is altijd bereikbaar als dat nodig is.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over een rondreis Europa met de camper of wilt u graag een afspraak met ons plannen, bel of mail ons. U vindt de gegevens op de website.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen