Online camper huren

Wat leuk dat u overweegt om op vakantie te gaan met een camper. Wij verhuren diverse campers. Online een camper huren vlakbij uw woonplaats dat kan. We hebben alles duidelijk op onze website staan. Natuurlijk kan het zijn dat u met nog veel vragen zit of onze campers graag wilt ‘voelen’. Dat is helemaal niet vreemd, sterker nog: we zien u graag langskomen. Dan kunt u onze typen campers zelf bekijken en dan voelt u ook of het goed voelt. Het enige wat wij kunnen zeggen is dat online een camper huren op zich prima kan:

wij zien heel veel gezinnen elke keer weer vrolijk en uitgerust terugkeren van hun vakantie met een van onze campers.

Bekijk onze prijzen

Online camper huren

Online een camper huren hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt. Op onze website kunt u een kijkje nemen in onze twee typen campers. Onze duidelijke foto’s geven een goede indruk. U vindt er ook onze kalender. Klik daarvoor op het tabblad ‘beschikbaarheid’. U ziet dan twee jaarkalenders: een voor ons type de Fiat Ducato MC Louis, 6 persoons. En een jaarkalender voor onze familiecamper de Genesis 43. Als u dan daar naar de gewenste maand gaat, kunt u aan de gekleurde blokjes zien of uw camper beschikbaar is op het gewenste tijdstip. We hanteren drie tarieven: voor het laagseizoen, het middenseizoen en voor het hoogseizoen.

Scroll iets verder naar beneden om uw camper online te kunnen huren. Vul de gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Onze campers zijn echte gezinnen-campers. Met zes slaapplekken en voldoende ruimte zijn ze erg geschikt voor een heel gezin.

U zorgt voor de eigen toiletspullen, kleding, beddengoed en boodschappen, dan zorgen wij voor de rest. De inventaris is compleet en gericht op zes personen. Ook is er een tafel en stoelen om lekker buiten te zitten. Fietsen kunt u ook meenemen want er is een fietsenrek achterop.

Er is ook een douche en wc in elke camper aanwezig. Erg makkelijk, want je hoeft niet meer in de rij te staan bij de ingang van een natuur- of pretpark bijvoorbeeld of op de camping en de benzinestations.

Wat maakt een camper nou zo leuk?

U zult merken dat online een camper huren een plezier is en een methode om zorgeloos op vakantie te kunnen. Het maakt niet uit wat uw bestemming is. Want het kan overal.

U zult genieten van de vrijheid en flexibiliteit. Je hebt ook alles al bij de hand.

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u graag telefonisch reserveren of een afspraak maken. Dat kan natuurlijk. Wij zijn dagelijks bereikbaar en u vindt het nummer op de site. Mailen kan ook. Zien we u bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen