Camperverhuur Vught

Wij zijn de familie Breuer en wij spreken uit ervaring als wij zeggen dat reizen met de camper met kinderen bijzonder leuk is. Het is een heerlijke manier om de vakantie door te brengen. Een camper is de basis voor een vakantie vol vrijheid en blijheid!

Stel je eens voor: niets vastleggen maar instappen en wegwezen. De vrijheid om te kunnen zeggen: ‘Willen we hier overnachten? Nee? Dan rijden we nog een stukje door.’ Of: ‘Is het hier mooi? Dan parkeren we hier en blijven overnachten.’ Een camper huren is een prachtige kans om het eens uit te proberen zonder meteen een camper aan te hoeven schaffen. Wij hebben een camperverhuur in Sint Michielsgestel, vlakbij Vught.

Bekijk onze prijzen

Alles inclusief

Onze camperverhuur in de omgeving Vught biedt twee soorten campers. Ze zijn allebei geschikt voor maximaal zes personen. Dus een gezin met twee kinderen heeft prima de ruimte. De kinderen in het stapelbed en u in de alkoof. De moderne campers zijn jong.

We onderhouden de campers voor de camperverhuur in Vught ook goed zodat ze in topconditie zijn. Ze zijn ook van alle gemakken voorzien: hebben natuurlijk een koelkast, kachel, toilet, kooktoestel en wasbak en zelfs een douche. U reist dus niet alleen avontuurlijk en op de bonnefooi, maar zeker ook wel in stijl en in luxe.

Het ontbreekt aan niets alle bekers, glazen, bakjes en pannen: alles is aanwezig. Best jaloersmakend voor de overige campinggasten..

We leggen u graag alles uit en helpen u bij het maken van de keuze voor de beste camper voor u en uw gezin. Eenmaal gekozen nemen we alles met u door, ook de technische details van de wagen. Want het is belangrijk dat u weet waar de gastank en de toiletcassette zitten, hoe u de vuilwatertank leegt en waar u het kraanwater bij kunt vullen bijvoorbeeld. We vertellen u ook wat u moet doen bij pech of schade onderweg.

Daarna is het instappen, starten en gaan! Het leuke is uw vakantie begint meteen zodra u aan het rijden bent. Zelfs als u nog bij de camperverhuur vlakbij Vught rijdt.

De huur betaalt u per week en daar komt een bedrag bovenop wanneer u meer dan 1850 kilometers heeft afgelegd. Alle kosten staan duidelijk op onze site vermeld. Daar ziet u in onze kalender meteen of er nog een camper beschikbaar is op het moment dat u graag op vakantie wilt gaan.

Contact

Reizen met een camper is echt een vakantiefeestje. U bepaalt alles zelf. Omdat er altijd wel ergens een plekje beschikbaar is voor een camper, hoeft u geen campings te reserveren. De kinderen genieten op de achterbank van de ruimte. Ze kunnen hier tekenen, een boek lezen of samen een spelletje doen. Lekker knus ook!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen