Camperverhuur Veghel

Bent u op zoek naar een plek voor camperverhuur in de omgeving van Veghel? Dan bent u op het goede adres bij Camperverhuur Het Zonnetje. Wij, de familie Breuer, verhuren typen campers waarmee iedereen veilig en met een complete uitrusting de weg op kan. U kunt heerlijk op vakantie gaan en uw eigen avontuur tegemoet! Niets is zo mooi vinden wij als een vakantie genieten met continu overal een eigen verblijf: uw camper.

Bekijk onze prijzen

Een camperreis

Een vakantiereis met een camper is iets fantastisch. Het geeft een ongelooflijk vrij gevoel. Denk eens in. Dat u vooraf helemaal niets vast hoeft te leggen, dat hoeft namelijk niet. U heeft tenslotte uw eigen verblijf altijd zelf bij u. Bovendien is er voor een camper altijd wel plek op een camping te vinden. Sommige landen zijn zelfs zo op het reizen met campers gericht dat u zelfs mag parkeren en overnachten waar u maar wilt! Gaan en staan waar u maar wilt zonder zorgen. Uw bed en alle voorzieningen heeft u de hele vakantie bij de hand. En dat niet alleen: u leeft nog in luxe ook. Want de campers die wij verhuren zijn heel volledig, maar ook modern ingericht. Het ontbreekt u aan niets.

Kinderen vinden een reis met een camper spannend en heel avontuurlijk. Het is spannend voor ze omdat niet alles vastgelegd is. Een echt avontuur dus! Een camperreis brengt je als gezin ook dicht bij elkaar. Gelukkig is er wel voldoende ruimte voor iedereen.

Camper huren

Overweegt u een campervakantie dan kunnen wij u er van alles over vertellen. Onze passie voor het camperreizen is voor ons de aanleiding geweest om te starten met camperverhuur, nabij Veghel in St. Michielsgestel.

De camperverhuur bij Veghel heeft twee modellen campers. Allebei zijn ze voor maximaal zes personen geschikt.

De huur die berekenen we per week en dat is dan inclusief een aantal kilometers dat standaard erbij is inbegrepen. Als u meer heeft gereden, wat uiteraard ook kan en mag, dan betaalt u daar iets extra voor. De modellen campers en een overzicht van de inventaris die in de campers aanwezig is, is te zien op deze website. Hier op de site leest u ook wat onze voorwaarden zijn bij het huren van een camper.

Lijkt het u ook wel wat zo’n reis met een camper? Wij hebben bij Camperverhuur Het Zonnetje vlakbij Veghel veel kennis en ervaring opgedaan en op alle vragen hebben we wel een antwoord. Wij hopen dat we het campervirus weten over te brengen, want het is echt een heerlijke manier om de wereld te ontdekken en zo samen met je beste reisgenoten een ontspannen en heerlijke vakantie te hebben. Het is vakantie vieren op zijn best!

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze campers en de camperverhuur in de buurt van Veghel? Bel of mail ons vrijblijvend. Hopelijk zien we u snel eens bij Het Zonnetje!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen