Camperverhuur Sint Oedenrode

Op zoek naar camperverhuur in de omgeving van Sint Oedenrode? Stop met zoeken want Camperverhuur Het Zonnetje kan u helpen. Wij, de familie Breuer, verhuren namelijk campers waarmee u met uw reisgenoten veilig en compleet uitgerust de weg op kunt. Op weg naar uw eigen vakantie avontuur! Want er is niets zo mooi als een vakantie met een eigen onderkomen: uw camper.

Bekijk onze prijzen

Camperreis

Op vakantie gaan met de camper is iets magisch. Het geeft een ongelooflijk gevoel van vrijheid. Bedenkt u zich eens. Van tevoren hoeft u niets vast te leggen, dat is namelijk overbodig. U heeft uw eigen verblijf immers al zelf bij u. En bovendien: voor een camper is altijd wel plek op een camping. In sommige landen mag u zelfs parkeren en overnachten waar u maar wilt! U kunt gaan en staan waar u wilt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of u wel een bed vindt. Niet alleen het bed, alle voorzieningen heeft u bij de hand en u leeft nog in luxe ook. Want onze campers zijn zeer volledig maar ook modern en warm ingericht. Het zal u aan niets ontbreken.

Kinderen vinden reizen met een camper ook spannend en een heel avontuur. Ze vinden het spannend om niet te weten waar ze terecht komen elke dag. Is het een leuke camping? Of gaan we op een camperplaats overnachten? Wat koken we? Met het gezin een spelletje spelen in de camper is ook al zo gezellig. Een camperreis brengt je dicht bij elkaar. En gelukkig is er voldoende bewegingsruimte voor iedereen.

Campers voor het gezin

Op het moment dat u een campervakantie overweegt kunnen wij u er alles over vertellen. Onze passie voor het reizen met de camper was de aanleiding om te beginnen met Camperverhuur Het Zonnetje, nabij Sint Oedenrode in St. Michielsgestel.

We verhuren twee typen campers. Allebei zijn deze geschikt voor maximaal zes personen.

De huur berekenen we per week en daar zit een aantal kilometers standaard bij inbegrepen. Rijdt u meer, wat uiteraard kan en mag, dan betaalt u iets extra. De modellen en een overzicht van de inventaris zijn te zien op onze website. Op onze website leest u ook onze voorwaarden voor de huur van een camper.

Lijkt het u wel wat zo’n camperreis? Camperverhuur Het Zonnetje vlakbij Sint Oedenrode heeft veel ervaring en kan op alle vragen antwoord geven. Wij hopen het campervirus over te kunnen brengen, want het is werkelijk een heerlijke manier om de wereld te ontdekken en samen met je beste reisgenoten te ontspannen en te genieten. Vakantie vieren op zijn best!

Contact

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod van camperverhuur bij Sint Oedenrode? Bel of mail gerust dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk tot ziens bij Het Zonnetje!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen