Camperverhuur Schijndel

Camperverhuur Het Zonnetje verzorgt camperverhuur vanuit de omgeving Schijndel. Met een camper op reis gaan is een waar avontuur. En ver hoeft u niet te gaan want meteen na vertrek voelt het al compleet als vakantie. Een avontuurlijke vakantie, want u hoeft daar vooraf niets voor vast te leggen en trekt van plek naar plek. En dat allemaal in uw eigen verblijf met alle gemakken bij u.

Bekijk onze prijzen

Reizen met een camper

Op reis gaan met een camper is echt een gevoel van vrijheid. Het is namelijk niet nodig om campings te reserveren, er is altijd wel een plek beschikbaar voor een camper. En is een camping toch vol, dan kiest u gewoon de volgende op de route. Niets moet en alles kan!

Wat ook erg fijn is, is dat u  voorzien bent van alle gemakken. Een toilet in de camper betekent dat u bij een benzinestation nooit in een lange wachtrij hoeft te staan. Met een eigen koelkast en voorraad is picknicken ineens overal mogelijk! Een vers kopje koffie erbij, de kinderen die even kunnen gaan spelen; rijden met de camper is helemaal tot rust komen in uw eigen tempo. Wij van Camperverhuur Het Zonnetje, vlakbij Schijndel, zijn gepassioneerd over het heerlijke vrij gevoel van een vakantie met de camper.

Onze passie voor camperreizen wilden wij, de familie Breuer, graag delen. Dat is de motivatie achter Camperverhuur Het Zonnetje, in de regio Schijndel. Wij hopen dat u net zo voldaan en uitgerust terug komt van uw campervakantie als wij dat altijd doen.

Camperverhuur Het Zonnetje

Met alleen de allerbeste campers sturen wij u de weg op. Geschikt voor reizigers jong en oud, met of zonder kinderen. Want een vakantie met de camper is geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud voelt zich fijn op een campervakantie. Kinderen genieten enorm van de rit omdat ze veel meer vrijheid, zicht en ruimte hebben dan in een normale auto. Ze kunnen onderweg veilig in de gordel goed naar buiten kijken of aan de tafel een boek lezen of tekenen. Uiteraard is dit allemaal veilig. De oudere avonturiers onder ons genieten vooral van de complete uitrusting en voorzieningen om zich heen en een heerlijk bed wat elke dag gewoon meegaat!

 

Onze twee typen campers zijn beiden geschikt zijn voor maximaal zes personen.

De huur van de campers betaalt u per week inclusief een aantal kilometers. Bent u nieuwsgierig naar onze camper modellen en wat de inventaris is, bekijk ze dan eens op onze site. We hebben duidelijke foto’s van de campers en daar staan ook de voorwaarden.

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Camperverhuur Het Zonnetje vlakbij Schijndel staat u met liefde te woord. Benieuwd naar de beschikbaarheid? We werken deze steeds bij op de website. Hopelijk tot snel bij Camperverhuur Het Zonnetje in St. Michielsgestel, omgeving Schijndel.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen