Camperverhuur Heeswijk Dinther

Voor camperverhuur in de omgeving van Heeswijk Dinther bent u bij Camperverhuur Het Zonnetje op het juiste adres. Wij zijn de familie Breuer, verknocht aan het reizen met een camper, en wij verhuren typen campers waarmee elke doelgroep veilig en compleet uitgerust op vakantie kan. Met een camper op vakantie dan gaat u uw eigen avontuur tegemoet. U kunt gaan en blijven waar u wilt en daarbij heeft u geen zorgen over een slaapplaats voor de nacht. Die heeft u namelijk altijd bij u.

Bekijk onze prijzen

Alle vrijheid

Een reis maken met een camper is echt iets fantastisch. Het geeft een heel erg gevoel van vrijheid. Dat u vooraf helemaal niets vast hoeft te leggen is bijvoorbeeld al een groot pluspunt. Waar u uiteindelijk besluit om een plek te zoeken voor de nacht, daar is altijd wel een plek voor een camper te vinden. In sommige landen is zelfs zoveel gastvrijheid voor camperaars, daar mag je overal overnachten waar u maar wilt! Uw bed, koelkast, toilet, kookspullen en eten en drinken: alle voorzieningen neemt u de hele vakantie mee. En het is nog een luxe onderkomen ook. Want onze campers zijn volledig ingericht, maar ook modern en warm ingericht waarin het u aan niets ontbreekt.

Voor kinderen is een vakantietocht met een camper heel avontuurlijk. Het is ook best spannend voor ze omdat het elke dag weer een verrassing is waar je heengaat en verblijft. Een waar avontuur voor niet alleen de kinderen maar ook voor u! Een camperreis brengt een gezin ook dichter bij elkaar. Je woont dicht op elkaar maar let op er is gelukkig wel voldoende ruimte in onze campers voor iedereen.

Huren en startklaar

Wanneer u een camper vakantie overweegt, dan kunnen wij u er nog veel meer over vertellen. Onze passie voor de campervakantie was voor ons de motivatie voor Het Zonnetje, camperverhuur nabij Heeswijk Dinther, in St. Michielsgestel.

Onze camperverhuur in de omgeving van Heeswijk Dinther, biedt twee modellen campers. En die zijn geschikt voor max. zes personen.

De huur gaat per week en daarin zijn een aantal kilometers standaard opgenomen. Rijdt u meer in de vakantie, dan is dat uiteraard geen probleem, maar dan betaalt u daar iets extra’s voor. De verschillende campermodellen en een overzichtje van de complete inventaris van de campers, staan op deze website. Hier leest u ook de voorwaarden die gelden bij het huren van een camper.

Wij hebben bij Camperverhuur Het Zonnetje vlakbij Heeswijk Dinther inmiddels al heel veel kennis en ervaring opgedaan met camperverhuur en het reizen zelf. Heeft u vragen dan kunt u die dus zeker stellen, we hebben wel een antwoord. Wij hopen dat we het campervirus weten over te brengen, want het is echt een fantastische manier van vakantie vieren. Het is reizen op zijn best!

Contact

Nieuwsgierig geworden naar een vakantie met een van onze campers? Onze camperverhuur zit in de buurt van Heeswijk Dinther, kom vrijblijvend langs. Het beste is om vooraf even te bellen of te mailen. Hopelijk zien we u snel eens bij Het Zonnetje!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen