Camperverhuur Eindhoven

Mensen die op zoek zijn naar een bedrijf in camperverhuur in of nabij Eindhoven, komen uit bij camperverhuur Het Zonnetje. Dat is niet raar. Wij hebben moderne en jonge campers, die ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Daar komt bij dat wij enorm gepassioneerd zijn in wat we doen. We zijn zelf helemaal fan van het reizen met een camper. Daarom hebben wij er veel plezier in om u een fantastische vakantie met de camper te bezorgen. Laat het avontuur maar komen!

Bekijk onze prijzen

Op avontuur

Onze camperverhuur is gevestigd in Sint Michielsgestel, bij Eindhoven. We hebben hier twee uitvoeringen staan. Allebei de campers tellen slaapplaatsen voor maximaal zes mensen. Dus een gezin met kinderen kan hier heerlijk vertoeven. We onderhouden onze campers goed, omdat we zeker willen zijn van de veiligheid. De campers van de camperverhuur bij Eindhoven, moeten in topconditie zijn. Ze zijn jong en modern.

En alles is aanwezig om het makkelijk te maken: er is een koelkast, kachel, douche, wc, wasbak en een kooktoestel (gas). De inventaris is compleet. met bekers, glazen, kopjes, bakjes, borden, pannen, bestek en schalen: we hebben ervoor gezorgd dat het u aan niets ontbreekt.

U ervaart met een camper een avontuurlijke reis, op de bonnefooi onderweg, maar tegelijkertijd geniet u van de luxe in stijl.

Campers te huur

Twijfelt u nog of met de camper op vakantie gaan wel zo past bij de wensen van u en uw gezin? Vindt iedereen het wel leuk genoeg? Wij denken graag met u mee als u nog met dit soort vragen zit. Onzekerheid en onwetendheid zorgen er soms voor dat mensen wel het gevoel hebben het te willen, maar dat ze de stap net niet durven nemen. Wij schatten al snel in of een camperreis bij u past. En als dat zo blijkt, dan weten we meteen welke camper voor uw gezin de meest geschikte is.

We nemen vooraf alle zaken door die van belang zijn, zoals verzekeringen. De technische details van de wagen nemen we ook mee. Want u moet wel weten waar alles zit, zoals de gastank en de toiletcassette. En u moet weten hoe u de vuilwatertank moet legen (en waar) en waar u het water bijvult voor de kraan bijvoorbeeld.

Bij pech of een schade onderweg dan staan wij voor u klaar. We leggen daarom ook uit wat u moet doen om onze hulp te kunnen vragen.

Als alles helder en duidelijk is, is het een kwestie van de sleutel omdraaien en op vakantie! En die vakantie begint meteen zodra u rijdt. Geloof ons op onze woorden het is zo! Zelfs al bent u nog om de hoek bij de camperverhuur vlakbij Eindhoven.

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u graag telefonisch reserveren of een afspraak maken. Dat kan natuurlijk. Wij zijn dagelijks bereikbaar en u vindt het nummer op de site. Mailen kan ook. Zien we u bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen