Camperverhuur Den Bosch

Een camperverhuur vlakbij Den Bosch, dat is Het Zonnetje. Iedereen die op zoek is naar een camperverhuur in of bij Den Bosch, eindigt bij Het Zonnetje in Sint Michielsgestel. En dat is niet zo vreemd. Wij bieden niet alleen moderne en jonge campers, geschikt voor gezinnen aan, maar wij bieden ook onze passie. En onze passie voor camperreizen die zorgt ervoor dat wij geïnteresseerden maximaal helpen bij het faciliteren voor een camperreis.

Bekijk onze prijzen

In luxe op vakantie

Onze camperverhuur bevindt zich in Sint Michielsgestel bij Den Bosch en deze biedt twee typen campers. Ze hebben beiden slaapplaatsen voor maximaal zes mensen. Dus een gezin met kinderen heeft voldoende ruimte. Onze campers zijn modern en jong.

We onderhouden de campers die we hebben voor de camperverhuur nabij Den Bosch ook altijd goed. Ze zijn dus in topconditie. En natuurlijk ook van alle gemakken voorzien: met een koelkast, kachel, toilet, wasbak en kooktoestel en ja zelfs een douche, reist u niet alleen avontuurlijk en op de bonnefooi, maar ook in stijl en in luxe.

De inventaris is compleet met bekers, glazen, kopjes, bakjes en pannen: alles is er voor u. Wacht hoe de overige campinggasten u jaloers aankijken.

Huren

Bent u er al uit maar is het moeilijk om de juiste keuze te maken qua camper? Wij kijken mee welke voor u en uw gezin het meest geschikt is. Daarna nemen we alle zaken rustig met u door. Daar horen ook de technische details bij van de wagen. Want het is noodzakelijk dat u weet waar de gastank zit en de toiletcassette, en hoe u de vuilwatertank leegt en waar het kraanwater bijgevuld kan worden bijvoorbeeld. Bij pech of schade onderweg is het ook fijn om te weten dat wij er voor u zijn en wat u dan moet doen om alle hulp in gang te zetten.

Dan is het instappen, starten en gaan! Het mooie is dat uw vakantie meteen begint zodra u de wagen heeft gestart. Zelfs al bent u nog bij de camperverhuur vlakbij Den Bosch.

We rekenen de huur per week en hebben tarieven voor laag-, midden- en het hoogseizoen. In die huur zitten 1850 kilometer inbegrepen. Voor elke kilometer meer betaalt u een extra 0,35 cent. Dit rekenen we bij terugkomst af met u. U kunt het allemaal nalezen op onze site, ook de voorwaarden en de kalender met beschikbaarheid staan hier op.

Contact

Het is een feest om te mogen reizen met een camper. U bepaalt de hele vakantie alles zelf. Er is altijd plek voor een camper op een camping of camperplaats. Een camping reserveren hoeft dus niet en dat geeft veel vrijheid. Kinderen vinden het echt genieten op de achterbank. Ze hebben er de ruimte en kunnen hier tekenen, een boek lezen of samen een spelletje doen. Het is heel knus en gezellig.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen