Camperverhuur Brabant

Moet je ver rijden om bij een verhuurder van campers te komen? Nee hoor dat is niet nodig. Camperverhuur is zeker ook in Brabant te vinden. Camperverhuur Het Zonnetje ligt in Brabant, in Sint Michielsgestel om precies te zijn. Hier staan onze moderne en jonge campers. Deze zijn zeer geschikt voor het reizen met het gezin.

Wij hebben zelf een passie voor het op vakantie gaan met de camper. Het was de reden voor ons om met ons bedrijf te beginnen. We hopen dat we het camper virus weten over te brengen op meer mensen. Wij hebben veel plezier in het bezorgen van een fantastische vakantie met de camper. Kom maar op met het avontuur!

Bekijk onze prijzen

Diverse campers

Ons bedrijf is zoals gezegd gevestigd in Sint Michielsgestel, een camperverhuur in Brabant. We hebben twee verschillende soorten campers beschikbaar om te huren. Allebei hebben ze zes slaapplaatsen. Voor een gezin met kinderen is het een ideale afmeting om met het gezin in te vertoeven. De campers van de camperverhuur in Brabant, zijn in topconditie. De campers zijn jong, modern en honderd procent genieten.

De inventaris is zeer compleet om daarmee het reizen echt makkelijk te maken: de campers hebben een koelkast, kachel, douche, wc, wasbak en een kooktoestel (gas). Verder staat er ook bekers, glazen, kopjes, bakjes, borden, pannen, bestek en schalen in. We weten zeker dat het u aan niets zal ontbreken.

Met een camper ervaar je al snel een avontuurlijke reis. Omdat je op de bonnefooi op weg kunt. Avontuurlijk maar in luxe in stijl.

Wij helpen u verder

Wij kunnen wel vertellen dat het reizen met een camper zo ontzettend leuk is om met het gezin te doen, maar ervaart u het zelf ook zo? Als u nog vragen heeft over deze manier van reizen of als u nog andere gerelateerde vragen heeft dan denken wij graag met u mee. Want we merken dat vooral onwetendheid er soms voor zorgt dat mensen wel het gevoel hebben om met een camper op pad te willen, maar dat ze de stap niet durven te zetten.

Als u bij ons langs komt dan nemen we eerst alle zaken door die van belang zijn. Zoals verzekeringen en de technische details van de wagen. U moet weten waar bijvoorbeeld de gastank en de toiletcassette zitten. En hoe en waar u de vuilwatertank leegt. En waar het drinkwater bijgevuld moet worden.

Bij pech of schade staan wij voor u klaar. Voordat u op vakantie gaat leggen we precies uit wat u moet doen in zo’n situatie.

Als alles voor u duidelijk is, dan is het een kwestie van het sleuteltje omdraaien en gaan U zult merken dat uw vakantie al meteen begint zodra u rijdt. Geloof ons, het is zo! Zelfs al bent u nog vlakbij de camperverhuur in Brabant.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen