Camperverhuur Boxtel

Wij verzorgen camperverhuur in de omgeving Boxtel. Woont u in Boxtel, dan bent u vlakbij Camperverhuur Het Zonnetje want wij zijn gevestigd in St. Michielsgestel.
Op vakantie gaan met een camper is een waar avontuur. Vanaf het moment dat u de motor van een van onze campers start, begint uw vakantie. Een reis vol avontuur, want u reist van plek naar plek en hoeft daar vooraf niets voor vast te leggen. En dat allemaal in uw fijne eigen omgeving, voorzien van alle gemakken.

Bekijk onze prijzen

Op pad met een camper

Het reizen met een camper is pure vrijheid. Vrijheid blijheid! Campings hoeft u namelijk niet vast te leggen, er is altijd wel voor een aantal nachten een plekje vrij voor een camper. En als u een keer een volle camping treft dan kiest u de volgende op uw route.

Waar u ook blij van zult worden is het feit dat u van alle gemakken bent voorzien. Het toilet aan boord bijvoorbeeld zorgt ervoor dat u nooit in een lange wachtrij hoeft te staan bij een benzinestation. Met de eigen koelkast en huisraad kunt u picknicken waar u maar wilt! Een vers gezet kopje koffie erbij, de kinderen even spelen, helemaal tot rust in uw eigen tempo. Bij Camperverhuur Het Zonnetje, vlakbij Boxtel, kunnen wij u alles vertellen over het heerlijke gevoel van vrijheid en vakantie.

Onze passie voor het reizen met de camper wilden wij, de familie Breuer, graag overbrengen. Daarom startten wij Camperverhuur Het Zonnetje, in de regio Boxtel. Wij hopen dat u ook zo voldaan en uitgerust terug keert van uw campervakantie.

Het Zonnetje

De beste campers hebben wij klaarstaan voor reizigers jong en oud. Want op reis gaan met de camper is iets van alle leeftijden. Zowel jong als oud voelt zich goed op vakantie in een camper. Kinderen genieten van de reis omdat ze veel meer ruimte hebben dan in een auto. Ze kunnen onderweg ongestoord genieten van de uitzichten of een boek lezen en zelfs tekenen aan de tafel. Uiteraard kunnen zij veilig in de gordels want onze campers zijn compleet uitgerust en veilig. Onze oudere avonturiers genieten vooral van de eigen spullen om zich heen en het fijne bed waar ze elke dag in slapen.

Wij hebben twee typen campers die allebei geschikt zijn voor maximaal zes personen.

U betaalt de huur van onze campers per week en daar zit een aantal kilometers bij inbegrepen. Bent u nieuwsgierig naar de modellen en de inventaris, kijk dan eens op de site. Daar ziet u duidelijke foto’s van onze campers en leest u ook wat de voorwaarden zijn.

Neem gerust contact met ons op bij vragen over Camperverhuur vlakbij Boxtel. Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid? Deze wordt steeds bijgewerkt en staat op onze website. Wij hopen u snel te spreken of te zien bij Camperverhuur Het Zonnetje in St. Michielsgestel vlakbij Boxtel.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen