Camperverhuur Best

Een camperverhuur in de buurt van Best, dat is Het Zonnetje in Sint Michielsgestel. Mensen die op zoek zijn naar een camperverhuur in of bij Best, eindigen bij Het Zonnetje. Dat is niet raar. Wij hebben namelijk niet alleen moderne en jonge campers, ze zijn ook geschikt voor gezinnen. En wij zijn gepassioneerd in wat we doen. We zijn namelijk zelf helemaal idolaat van het reizen met een camper. Wij faciliteren u met heel veel plezier om u een fantastische vakantie te bezorgen.

Bekijk onze prijzen

Het Zonnetje heeft het

Onze camperverhuur ligt in Sint Michielsgestel, bij Best. We bieden hier twee uitvoeringen van campers. Allebei hebben ze slaapplaatsen voor maximaal zes mensen. Dus voor een gezin met kinderen zijn ze perfect. Onze campers zijn modern en jong.

Onderhouden vinden we belangrijk want we zorgen voor de camperverhuur nabij Best voor campers die in topconditie zijn en veilig.

Ze zijn van alle gemakken voorzien: er is bijvoorbeeld een koelkast, kachel, douche, wc, wasbak en kooktoestel. We hebben een complete inventaris met bekers, glazen, kopjes, bakjes, borden, pannen, bestek en schalen: echt alles is er voor u.

U reist avontuurlijk en op de bonnefooi, maar tegelijkertijd zeker ook in stijl en in luxe.

Camper huren

Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken qua camper? Of twijfelt u nog of het wel de juiste manier van reizen is voor u en uw gezin? Wij denken graag mee. Soms is het ook onzekerheid en onwetendheid waardoor mensen wel het gevoel hebben het te willen, maar nog net de stap niet durven nemen. We kunnen al gauw inschatten of een camperreis bij u past. En als dat zo is, welke camper voor u en uw gezin het meest geschikt is.

Van tevoren nemen we alle belangrijke zaken, zoals verzekeringen, rustig met u door. De technische details van de wagen passeren ook de revue. Want het is wel noodzakelijk dat u weet waar alles zit, zoals de gastank en de toiletcassette. En hoe u de vuilwatertank moet legen en waar u het water bijvult voor de kraan bijvoorbeeld.

Bij pech of schade onderweg zijn wij er voor u. We leggen ook uit wat u moet doen om onze hulp in gang te kunnen zetten.

Daarna is het instappen, de sleutel omdraaien en op vakantie! Uw vakantie begint meteen zodra u de wagen heeft gestart, let maar eens op. Zelfs al bent u nog bij de camperverhuur vlakbij Best om de hoek.

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u graag telefonisch reserveren of een afspraak maken. Dat kan natuurlijk. Wij zijn dagelijks bereikbaar en u vindt het nummer op de site. Mailen kan ook. Zien we u bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen