Camper huren Vught

U wilt een camper huren vlakbij uw woonplaats Vught. Dat vinden we geweldig.

Wij zien namelijk heel veel gezinnen altijd vrolijk en uitgerust terugkeren van hun reis met een van onze campers. Ze hadden dan ook alle gemakken bij zich.

Bekijk onze prijzen

Camper huren bij Vught

Onze campers zijn zeer geschikt voor gezinnen want ze hebben zes slaapplekken en voldoende ruimte voor een heel gezin.

Als u zorgt voor de eigen toiletspullen, kleding, het beddengoed en het eten en drinken, dan zorgen wij voor de rest, zoals de kopjes en glazen, het bestek en de pannen en borden. Wist u trouwens al dat er een wc en een douche in de camper zitten? Dat is erg fijn en makkelijk, want je hoeft niet meer in de rij te staan op campings, bij de ingang van een natuur- of pretpark of de benzinestations.

Voordat u gaat vertrekken nemen we samen eerst alle details die u moet weten met u door. Dat is niet zo ingewikkeld, maar u moet het net wel even weten.

Bijvoorbeeld de technische details en de handigheidjes, zoals waar het gas zit, de watertank, en de rest van de bediening. We laten ook zien wat u moet doen bij pech of schade. Onderweg kan er natuurlijk altijd wat gebeuren. Dan is het fijn om te weten dat wij bereikbaar zijn en wat u kunt doen op dat moment.

Wat maakt een camper nou zo leuk?

U zult merken dat een camper huren vlakbij bijvoorbeeld Vught een genot is om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan, ongeacht uw bestemming. Want camper rijden kan overal: in heel Europa, Engeland, Scandinavië, enzovoorts.

Op doorreis zijn met een camper is genieten van uw maximale vrijheid! Je hoeft niets van tevoren te reserveren dus kunt u ter plekke beslissen wat u doet; doorrijden of overnachten? Plek is er toch altijd wel te vinden voor een camper.

Die vrijheid en flexibiliteit dat is iets waar het hele gezin enorm van geniet. De kinderen voelen ook dat u heel kalm en ontspannen uw vakantie geniet en dat heeft zijn effect op de kinderen.

Je hebt ook alles al bij de hand, zelfs je eigen wc en badkamer en de opgemaakte slaapplekken.

Een camper huren zo vlakbij Vught betekent jezelf ontzorgen. Na de vakantie levert u de camper weer schoon in en klaar is kees.

Een camper huren en dan vertrekken uit Vught bijvoorbeeld, houdt in dat het heerlijke vakantiegevoel al meteen vanaf Vught begint. Vakantie modus on! Dat effect heeft een camper op je! Niet onbelangrijk om te noemen is dat we zorgen voor een veilige reis en dat doen we met jonge, goed onderhouden campers.

Contact

Denkt u dat het wat voor u en uw gezin is om een camper te huren in de buurt van Vught? Bel gerust voor meer info of maak een afspraak.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen