Camper huren voor vakantie

U wilt een camper huren voor de vakantie. Wat een heerlijk vooruitzicht! En welkom op onze website, wij van Camperverhuur Het Zonnetje uit Sint Michielsgestel, kunnen u zeker helpen op weg naar een mooie vakantie met de camper.

U voelt wel wat voor een avontuur. Een camper huren voor de vakantie is niet alleen heel verstandig en veilig, de manier van vakantie houden is het mooiste dat er is., althans dat vinden wij. We spreken uit ervaring en hopen dat we u diezelfde ervaring mogen bezorgen. Daarom startten wij onze verhuur met twee prachtige campers. Een camper huren voor uw vakantie begint bij ons.

We hebben twee modellen en merken campers te huur. In allebei de typen zitten zes bedden, waarvan één een stapelbed is. Kinderen vinden dat helemaal leuk en zullen meteen op dat bed afvliegen zodra ze die zien. Hun vakantie kan dan al niet stuk. Kamperen was nog nooit zo leuk voor het hele gezin!

Bekijk onze prijzen

Volledige inrichting

In onze campers is alle gemak aanwezig gericht op zes personen. Kooktoestel, kopjes, glazen, bekers, en diverse pannen, voldoende bestek, koelkast en verwarming. Muziek afspelen kan met de radio en cd-speler. Er is stroom voor de laders van uw mobiele telefoon en tablets, föhn enzovoorts. In allebei de campers zit een airconditioning. Achterop hangt een fietsenrek waar twee fietsen op kunnen. In de garageruimte achterin kunnen eventueel nog kinderfietsjes worden gezet. Daar staat ook een tafel in en zes stoelen om lekker buiten onder de eigen luifel te kunnen zitten. Verder is er een vaak verplichte gevarendriehoek, een krat met handige spulletjes zoals een stroomkabel (extra lang en met verloopstekker), een blusser, tuinslang met koppelstuk, toiletvloeistof, een verbanddoos, veiligheidsset en een alcoholtest.

Verder nog gasflessen, blokken om op de rijden en in de deur zit een muggenhor waar u veel profijt van kunt gaan hebben omdat ‘savonds de muggen graag naar binnen willen terwijl u de deur graag open zet. In de badkamer is een douche en een toilet met cassette die u zelf kunt legen.

Beddengoed, bad- en strandlakens, toiletspullen en de hand- en theedoeken: daar zorgt u zelf voor en wij doen dus helemaal de rest! Een camper huren voor de vakantie maken wij u zo makkelijk mogelijk. We willen dat u lekker kunt ontspannen en u kunt ervan uitgaan dat wij de rest zo goed mogelijk regelen en u een volledig luxe en veilige camper bieden.

Gezinnen met kinderen vinden onze campers helemaal het einde. Uw vakantie met de camper moet ontspannen zijn en verlopen en we doen er alles aan om dat te bereiken.

De campers zijn jong en hebben veel handigheidjes. Een geven een heerlijk luxe gevoel terwijl u toch kampeert. Het onderhoud van onze campers is belangrijk voor ons en doen we daarom goed.

Contact

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen