Camper huren Veghel

Een camper huren vanuit Veghel om daar zorgeloos mee op vakantie te gaan, lijkt dat geen perfect idee? Wij van Camperverhuur Het Zonnetje hebben voor u een geschikte camper te huur. Camperverhuur Het Zonnetje ligt vlakbij Veghel, in Sint Michielsgestel, en bij ons staan de campers klaar om te vertrekken naar uw favoriete vakantiebestemming

Bekijk onze prijzen

Waarom met de camper op vakantie ?

Een camper huren betekent echt volkomen zorgeloos genieten van uw vakantie.
Het geeft echt een gevoel van vrij zijn. Met een camper kun je gaan en staan waar je maar wilt, want je hoeft vooraf geen campings vast te leggen. Er is altijd een plek beschikbaar voor een camper. Het hele gezin geniet enorm van die vrijheid want je bent erg flexibel en kan inspelen op wat je op dat moment het fijnste vindt om te doen: doorrijden of blijven? Dit kan omdat je alles bij je hebt, zelfs je eigen badkamer, wc en de bedden. Een camper huren betekent geen zorgen. U levert de camper naderhand schoon weer in. Een camper huren en vertrekken vanuit Veghel bijvoorbeeld, betekent ook vakantie vanaf vertrek.
We zorgen overigens altijd voor veilige en jonge goed onderhouden camper.

Camper huren vlakbij Veghel

U kiest ervoor om een camper te huren bij Het Zonnetje, vlakbij Veghel? Geweldig!
Gezinnen keren telkens weer vrolijk en relaxed terug, want je hebt alle gemakken bij je.

Onze campers hebben plek en bedden voor zes mensen

De inventaris is erg compleet. U zorgt alleen zelf voor uw toiletspullen, kleding, het beddengoed en eten en drinken. En spelletjes spelen is ook zo gezellig aan tafel in de camper! Knus en warm in uw eigen vakantiestek. Boodschappen haalt u steeds onderweg en dat kan direct in de koelkast en kastjes.
We zorgen voor de rest als bestek, kopjes, glazen, borden, pannen, stoelen.. De aanwezigheid van een toilet in de camper en een douche is erg prettig. Het is zo fijn om niet hiervoor in de rij te hoeven staan op campings of benzinestations.
Op de vertrekdag, dan nemen wij alle belangrijke details door met u. De technische details en u krijgt uitleg over de watertank vullen, lozen van het afvalwater, hoe en waar de gasfles te vervangen is, over de bediening van het gas, de kachel, licht, het warm water enzovoorts. We leggen ook uit wat u kunt doen bij pech of schade onderweg.

Voelt u al wat voor een camper huren nabij Veghel?

Wij hopen het! Bel ons of maak een afspraak, dat is geheel vrijblijvend.
Het plezier van het huren van een camper hopen wij te kunnen overbrengen op u en uw gezin. Camperverhuur Het Zonnetje staat voor u klaar en is telefonisch bereikbaar. We hopen u snel te zien of te horen!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen