Camper huren Sint Oedenrode

Een camper huren om mee op vakantie te gaan, lijkt u dat wel wat? De familie Breuer heeft voor u een camper te huur. Camperverhuur Het Zonnetje ligt in Sint Michielsgestel en daar zijn verschillende campers klaar om te vertrekken. Kom gerust eens langs als u een camper wilt huren in de buurt van Sint Oedenrode!

Bekijk onze prijzen

Camper huren, waarom?

Een camper huren is zorgeloos vakantieplezier

Allereerst geeft het een enorm gevoel van vrijheid. Je kunt letterlijk gaan en staan waar je maar wilt zonder vooraf van alles vast te hoeven leggen. Die vrijheid is enorm genieten voor het hele gezin! Je kunt zo flexibel zijn omdat je alles bij je hebt, tot en met een badkamer en de bedden. Hoe handig is dat! Een camper huren nabij Sint Oedenrode betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken mocht het toch niet zo bevallen. U levert de camper schoon weer in en heeft er verder geen omkijken meer naar. Maar wij weten eigenlijk wel zeker dat het gaat bevallen. Volwassenen en kinderen vinden reizen met de camper het meest ontspannen dat er is. En super veilig en avontuurlijk.

Ben je nieuwsgierig naar het reizen met de camper? Of zou je er zelf een willen maar is het te duur? Of weet je zeker dat je zo vakantie wilt vieren maar wil of kun je er zelf geen kopen? Dan is een camper huren ideaal!

Camper huren in Brabant

Dus u wilt een camper huren en woont in Sint Oedenrode? Dat is geweldig! Wij zijn zelf zo enthousiast dat dat resulteerde in onze eigen camperverhuur. Gezinnen met kinderen keren telkens weer blij en uitgerust terug, want je hebt echt alle gemakken bij je.

Bij Het Zonnetje zijn de campers geschikt voor maximaal zes mensen

Onze campers zijn jong en worden goed onderhouden, uiteraard ook technisch. Want we willen dat continu in een topstaat zijn. U moet er veilig mee de weg op kunnen.

Er is een complete inventaris aanwezig. U zorgt voor de toiletspullen, spelletjes, kleding, het beddengoed en eten en drinken en u kunt daarna direct op pad. Boodschappen kunt u altijd onderweg ook doen, want alles kan direct de koelkast en kastjes in.

We zorgen ervoor dat de rest aanwezig is: bestek, kopjes, glazen, borden, pannen…enzovoorts. Er is een toilet in de camper en een douche. Hoe fijn is dat echt een complete eigen stek voor de hele vakantie.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen