Camper huren Schijndel

Met een camper op vakantie te gaan daar bent u over na aan het denken? Dat zou leuk zijn! Wij, de familie Breuer, zijn gevestigd in Sint Michielsgestel en bij ons kunt u dus een camper huren in Schijndel en omstreken. Wij van camperverhuur Het Zonnetje hebben hier verschillende campers klaar voor vertrek. Het zou leuk zijn als u langs komt om te kijken en u door ons te laten informeren.

Bekijk onze prijzen

Waarom zou je een camper gaan huren?

Een camper huren om daarmee lekker op vakantie te gaan. Daar zijn diverse motivaties voor merken wij. Veel mensen kloppen bij ons aan omdat zij nieuwsgierig zijn. Zij zien ook steeds meer campers op de weg en willen proeven aan de manier van reizen. Maar we zien ook mensen die al zeker weten dat ze met een camper op vakantie willen, maar deze niet zelf (nog) kunnen of willen aanschaffen. Een camper huren is dan natuurlijk een prima optie.

We kunnen wel een aantal voordelen op een rijtje zetten van een vakantie met een camper. Over het algemeen kun je zeggen dat dit een groot gevoel van vrijheid geeft. U bent met een camper heel flexibel omdat je altijd alles bij de hand hebt inclusief je slaapplaats! U gaat een camper huren in de buurt van Schijndel, rijdt door naar uw vakantiebestemming en beslist de hele weg zelf op elk moment waar u heen gaat. Waar gaan we ergens overnachten? Rijden we nog even door? Er is altijd een plekje voor een camper te vinden, dat weten we uit ervaring. Volwassenen en zeker ook kinderen vinden zo’n manier van reizen heel ontspannen en avontuurlijk.

Camper huren bij Schijndel

Dus u wilt een camper huren en u woont in Schijndel of omstreken? Dat is geweldig! Wij zijn zelf zo enthousiast over het reizen met de camper, dat we een camperverhuur hebben opgestart. Het is zo’n heerlijke manier van reizen. Zeker ook voor gezinnen met kinderen want je hebt alle gemak bij je. Elke camper die u wilt huren in Boxtel of omstreken bij Het Zonnetje is geschikt voor maximaal zes personen.

We hebben alleen jonge campers. Die worden ook goed onderhouden, want we willen dat deze altijd in topconditie zijn en dat u er veilig mee de weg op kunt.

Ze zijn uitgerust met een complete inventaris om zorgeloos te vertrekken. U zorgt voor de kleding, toiletspullen, spelletjes, beddengoed en boodschappen en u kunt daarna direct op pad.

We zorgen voor het bestek, kopjes, glazen, de pannen…enzovoorts. Oh, er is natuurlijk een toilet aanwezig in de camper en zelfs een douche.

Nadat het uitkiezen van uw camper en de eerste vakantiedag is aangebroken, dan nemen wij alle informatie nog even met u door die belangrijk is. Zoals de technische details en dingen zoals het bijvullen van de watertank, het legen van de vuilwater tank, waar de gasfles staat, waar alle knoppen voor dienen of wat u moet doen bij pech. Wij zijn altijd bereikbaar en hopen u te kunnen helpen als dat nodig is.

Contact opnemen

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen