Camper huren rondreis Frankrijk

Wat mooi zeg. U wilt een camper te huren voor een rondreis Frankrijk. Dat vinden wij te gek en daar willen we dan ook graag bij helpen! In heel Europa kunt u met een camper overal terecht. Daarom vinden wij het zo’n geweldige manier om zo Frankrijk te ontdekken. Een camper huren voor een rondreis Frankrijk is ook veilig reizen: wij verzorgen de campers die we verhuren goed en houden ze in topconditie. Het zijn ook jonge campers en op die manier willen we geen risico nemen. We kunnen voor u bekijken of er een camper beschikbaar is waarmee u uw rondreis door Europa kunt maken.

Bekijk onze prijzen

Gezin in de camper

Onze campers zijn groot genoeg voor gezinnen van maximaal zes personen. Het stapelbed dat vinden de jongere kinderen helemaal te gek. De campers hebben alle nodige spullen aan boord om te kunnen koken, eten en drinken; uw dagelijkse dingen te kunnen doen. U kunt al snel vertrekken met zo weinig denkwerk!

In het hoogseizoen kan het handig zijn om op de dag zelf even contact op te nemen met de camping of camperplaats van uw keuze. Alles doet u gewoon in uw eigen tempo zonder teveel poespas. En als er een keer geen plek is, dan rijdt u ietsje verder naar de volgende camping. Zij rijden veilig mee in de gordels en zitten aan de tafel. Op die manier kijken ze mee naar de uitzichten of lezen ze een boek of tekenen wat. Waar wacht u nog op? Een camper huren en de rondreis Frankrijk kan beginnen!

Camper huren Frankrijk

Komt u een camper huren voor uw rondreis Frankrijk, dan bekijken we van tevoren alles even goed samen met u. We willen er zeker van zijn dat u onbezorgd op reis kunt gaan naar Frankrijk. Wat leggen we uit? Nou onder anderen hoe u het water bijvult voor de douche, wc en kraan en hoe u het afvalwater moet lozen. Of dit niet allemaal wat te ingewikkeld is? Dat is het niet. Het zijn gewoon dingen die je net even een keer gezien moet hebben. Iedereen kan een camper huren om mee naar Frankrijk te rijden!

Onze jonge campers zijn in zeer goede staat. U moet wel veilig een camper kunnen huren om ermee naar Frankrijk te kunnen. Op deze website ziet u in de kalender de beschikbaarheid. De kosten voor de huur vindt u hier ook op de site.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u telefonisch reserveren of misschien liever een afspraak maken zodat u kunt informeren naar een camper, natuurlijk kan dat. Wij zijn elke dag te bereiken en u vindt het nummer op onze website. Of u mailt ons, dat kan ook. En, gaan we u zien bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Dan hopen wij te kunnen zeggen: tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen