Camper huren rondreis Europa

Wat leuk zeg. U heeft het idee om een camper te huren om een rondreis Europa te maken. Wat ontzettend tof! In heel Europa bent u welkom met een camper. Het is dan ook een geweldige manier om op die manier Europa te ontdekken. Een camper huren voor een rondreis Europa is ook een veilige manier: wij verzorgen onze campers namelijk goed en houden ze in topconditie. Het zijn ook jonge campers we nemen geen risico. Zullen we kijken of we een camper beschikbaar hebben zodat u een camper kunt huren voor een rondreis Europa?

Bekijk onze prijzen

Camper en gezin

Onze campers zijn geschikt voor gezinnen die uit maximaal zes personen bestaan. Het stapelbed valt goed in de smaak bij de jongere kinderen. Ze zijn goed uitgerust met alle nodige spullen om te kunnen koken, eten en drinken enzovoorts. U zorgt alleen zelf voor uw dekbedovertrek toiletspullen en kleding. Het is inpakken en gaan! Eenmaal onderweg kunt u continu uw eigen plan trekken. Reserveren van een camping is namelijk niet nodig. Reist u in het hoogseizoen dan kunt u op de dag zelf even contact opnemen met de camping of camperplaats waar u wilt overnachten. Geen stress, geen gedoe, alles in uw eigen tempo. En is er geen plek, dan rijdt u iets verder. Ook voor de kinderen is het genieten dat iedereen zo kalm en relaxed kan zijn. Zij zitten veilig in de riemen aan de tafel en kunnen mooi meekijken naar de uitzichten of een boek lezen of tekenen. Camper huren en de rondreis Europa kan beginnen!

Camper huren Europa

Komt u een camper huren voor uw rondreis Europa, dan nemen wij vooraf alles met u door. We willen zeker weten dat u onbezorgd op reis kunt gaan. We leggen u uit hoe u het water bijvult voor de douche, wc en kraan en we laten zien hoe u het afvalwater loost. U moet natuurlijk weten waar de gasfles staat om te kunnen koken en in de camper dient u te weten hoe u alles bedient, de lampen en de pomp bijvoorbeeld.

Klinkt dit ingewikkeld? Dat is het echt niet en we nemen hier de tijd voor.

Wij rijden met jonge campers die in zeer goede staat zijn. Zodat u veilig door Europa kunt reizen met uw kinderen. Op onze website kunt u de beschikbaarheid checken in de kalender. U vindt er ook de kosten voor de huur.

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u graag telefonisch reserveren of een afspraak maken. Dat kan natuurlijk. Wij zijn dagelijks bereikbaar en u vindt het nummer op de site. Mailen kan ook. Zien we u bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen