Camper huren Mc Louis Lagen

Wat leuk dat u op de website van Camperverhuur Het Zonnetje bent gekomen. We vinden het een eer dat u onze website heeft geopend. Wij verzorgen campers met passie voor het reizen met de camper. U wilt een camper huren, en overweegt misschien onze Mc Louis Lagen. Wij helpen u graag bij de keuze.

Een camper huren als de Mc Louis Lagen? Daarmee kunt u zorgeloos op pad en wel door heel Europa en verder. Het is zo’n geweldige manier van reizen vinden wij. Een camper huren, bijvoorbeeld de Mc Louis Lagen, is ook veilig op reis: wij onderhouden de camper heel goed en alle passagiers zitten veilig vast in de gordels. Een camper huren en benieuwd naar de Mc Louis Lagen? Lees dan vooral even verder.

Bekijk onze prijzen

Mc Louis Lagen

Dit type camper is voor zes personen geschikt. Het heeft een vast tweepersoons bed, van 1.57,5 m x 2.20 m. En het heeft een tweepersoons bed om om te bouwen, het is de dinette en het bed is dan 1.25 m x 1.80 m. Dan is er nog een stapelbed, met het formaat van de bedden 0.77 m x 2.20 m.

Verder is in deze camper aanwezig: een gaskooktoestel 2 pits, serviesgoed voor zes personen, pannen, voldoende bestek, een koelkast, boilerverwarming, een radio/cd-speler, stroomvoorziening 12-220 volt, airconditioning in de cabine, een fietsenrek voor twee fietsen, gasflessen, oprijblokken om de camper stevig te zetten op de modder, luifel, muggenhor, cassettetoilet, serviesgoed voor zes personen, pannen, voldoende bestek, een tafel en zes stoelen voor buiten, gevarendriehoek en een krat met handige spullen als een stroomkabel van 20 meter lang, met verloopstekker, brandblusser, waterslang met gardena-koppelstuk, toiletvloeistof, een EHBO-setje, veiligheidssetje en een alcoholtest.

Zelf zorgt u voor uw beddengoed, de badlakens en de hand- en theedoeken die u nodig gaat hebben en de artikelen die u gebruikt voor uw persoonlijke verzorging.

Het maakt weinig uit voor welke camper u uiteindelijk gaat kiezen, want de campers zijn jong en uitgerust met alle gemakken. We onderhouden de campers met veel zorg en hebben ze ingericht met alle handige en noodzakelijke inventaris. U mag er zeker van zijn dat u een veilige reis tegemoet gaat waarin het u aan niets zal ontbreken.

Pech zit in een klein hoekje dus mocht er iets gebeuren wat niet voorzien was, geen nood. We hebben alles ingedekt en we zijn altijd te bereiken indien nodig.

Veiligheid en het hebben van een fijne vakantie voor u dat staat voor ons altijd voorop. Achteraf kunt u waarschijnlijk onze mening met ons delen: op vakantie gaan met een camper is vakantie vieren op zijn best: vrij, ongedwongen, comfortabel, avontuurlijk, gezellig en ook een tikkeltje spannend vanwege het lekker impulsieve reizen.

Een camper huren zoals de Mc Louis Lagen is op en top genieten van luxe tijdens uw avontuurlijke reis.

Contact

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen