Camper huren korting

Een camper huren met korting? Kom eens bij ons langs. We laten u liever eerst zien wat wij te bieden hebben. Onze tarieven zijn niet hoog. En een camper huren is goedkoper dan aanschaffen, een goede keuze. In Sint Michielsgestel bij onze camperverhuur Het Zonnetje hebben we een mooie camper vast ook voor u klaarstaan. Wij vinden op vakantie zijn met een camper het mooiste dat er is.

Bekijk onze prijzen

Camper huren korting

Als u een camper bij ons komt huren, dan ligt een korting voor de hand. We willen namelijk zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe leuk een vakantie met een camper is.

Maar we bieden ook een eerlijke prijs voor onze campers bij Camperverhuur Het Zonnetje. Voor gezinnen is het met een camper een fantastische manier van vakantie vieren. We hebben er zes plekken in om te slapen en dan is er overdag ook genoeg ruimte voor allemaal. Je wilt niet bij elkaar op de lip zitten en dat gebeurt ook niet.

Wij zorgen voor een complete inventaris in de camper en u zorgt dan natuurlijk wel voor uw eigen spullen, zoals de toiletspullen en uw kleding. Vooraf of onderweg vult u met uw boodschappen uw koelkastje met voldoende eten en drinken voor onderweg en voor de eerste dagen op de camping.

Onze campers hebben ook een wc en een douche dus dat is wel heel luxe. Dat zorgt ook voor erg veel gemak, onderweg en op de overnachtingsplek.

Camper huren

Een camper huren dat geeft direct een korting. Een korting ten opzichte van een aanschaf die u ook heeft overwogen misschien? Als u een camper gaat huren gaat u een zorgeloze vakantie tegemoet. En dan weten we niet eens waar u heen gaat. Want dat maakt niet uit. In heel Europa namelijk en Scandinavië en Engeland bent u bijvoorbeeld meer dan welkom op de wegen en op de vakantieverblijven zoals camperplaatsen of campings. U zult versteld staan en zeker ook genieten van de vrijheid die u ervaart met een camper.

Reserveren dat is nergens nodig, omdat er altijd wel een plekje voor een camper is te vinden. Campings weten bovendien dat u toch niet lang zult blijven. U rijdt snel weer verder uw avontuur tegemoet. U beslist ter plekke wat u wilt, een plekje is er altijd.

De vrijheid met een camper is een fantastische ervaring en een toffe manier om een regio of land te ontdekken.

Je bent onderweg en hebt alle spullen bij de hand. En luxe want u bent van alle gemakken voorzien zoals een toilet en douche.

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u graag telefonisch reserveren of een afspraak maken. Dat kan natuurlijk. Wij zijn dagelijks bereikbaar en u vindt het nummer op de site. Mailen kan ook. Zien we u bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen