Camper huren Heeswijk Dinther

Een camper huren om vanuit Heeswijk Dinther te kunnen vertrekken? Dat kan! Bij Camperverhuur Het Zonnetje hebben we zeker een geschikte camper klaarstaan voor u. Camperverhuur Het Zonnetje ligt vlakbij Heeswijk Dinther, in Sint Michielsgestel.

Bekijk onze prijzen

Camper huren vlakbij Heeswijk Dinther

U wilt een camper huren bij Het Zonnetje, vlakbij Heeswijk Dinther? Geweldig!
Wij zien gezinnen altijd vrolijk en relaxed terugkeren van hun vakantie met de camper, omdat ze alle gemakken bij zich hadden.

Onze campers hebben een slaapplek en de ruimte voor zes mensen

U zorgt alleen voor uw toiletspullen, kleding, het beddengoed en eten en drinken te zorgen. Spelletjes spelen is ook erg gezellig aan tafel in de camper dus neem ook zeker spelletjes mee! Boodschappen die kunt u steeds onderweg halen en dat kan meteen in de koelkast en kastjes worden gelegd.
Wij bij Het Zonnetje zorgen voor de rest zoals de kopjes en glazen, het bestek en de pannen en borden. Wist u al dat er een wc en een douche in de camper zitten? Het is erg fijn en gemakkelijk om niet meer in de rij te hoeven staan op campings of benzinestations.
Wanneer u wilt vertrekken nemen wij alle belangrijke details met u samen door.
De technische details en de handigheidjes om te weten en we leggen alles uit over de bediening van het gas, water, de kachel, licht, enzovoorts. We laten ook zien wat u moet doen bij pech of schade onderweg wat altijd voor kan komen.

Wat is zo leuk aan een camper?

U zult merken dat een camper huren vlakbij Heeswijk Dinther bijvoorbeeld een heerlijke manier is om zorgeloos op vakantie te gaan.
Het is genieten van maximale vrijheid! Je kunt gaan waar je maar wilt met een camper, want je hoeft niets van tevoren te reserveren. Plek is er altijd voor een camper.
Het hele gezin geniet enorm van die vrijheid en de flexibiliteit. Want je kunt inspelen op wat op elk moment het fijnste is om te doen: doorrijden of blijven. Je hebt immers alles al bij je, zelfs je eigen badkamer met wc en de slaapplekken.
Een camper huren bij Heeswijk Dinther betekent jezelf ontzorgen. U levert de camper na de vakantie weer schoon in en klaar.
Een camper huren en vertrekken vanuit bijvoorbeeld Heeswijk Dinther, betekent ook dat het gevoel van vakantie meteen vanaf Heeswijk Dinther al begint. Dat heb je met een camper nu eenmaal! We zorgen trouwens voor een veilige en jonge, goed onderhouden camper.

Contact

Voelt u er al wat voor, om een camper te huren in de buurt van Heeswijk Dinther?

Bel vrijblijvend of maak een afspraak

Wij hopen u hetzelfde plezier te bezorgen van een camper als wij dat hebben. Het is de manier om met het gezin op vakantie te gaan. Camperverhuur Het Zonnetje is telefonisch bereikbaar en via de mail. Tot ziens!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen