Camper huren Eindhoven

U woont in Eindhoven of in de omgeving daarvan en u wilt op vakantie met een camper. Dan bent u op de juiste plek, want een camper huren in of nabij Eindhoven, dat kan bij ons. In Sint Michielsgestel bevindt zich onze camperverhuur Het Zonnetje en we hebben mooie campers klaarstaan. Wij zijn zelf helemaal fan van het op vakantie gaan met de camper. We hopen u ook te overtuigen van deze fijne manier van reizen.

Bekijk onze prijzen

Een eigen camper

Een eigen camper dat is niet voor iedereen weggelegd. De kosten voor de aanschaf en verzekeren dat is nogal wat. Maar het kan zijn dat u het graag eens wilt uitproberen. Het aanschaffen is niet nodig want dat hebben wij al voor u gedaan. Een camper huren is een veilige en goedkope manier om het uit te proberen of het iets is voor u en uw gezin. Juist, het gezin, want een camper huren bij Eindhoven bijvoorbeeld zoals u van plan bent, is ideaal voor gezinnen. Er is plaats voor zes personen in onze campers.

Alle spullen die u nodig hebt om te eten te drinken en te koken zijn aanwezig. En er is een wc en een douche aan boord. Hoe luxe is dat! Kamperen wordt u zo echt wel lekker makkelijk gemaakt.

Natuurlijk leggen we u vooraf alles uit over de bediening en de inventaris.

Waarom een camper genieten is

Een vakantie met de camper begint al na het starten van de motor. Dat is geen grapje, u zult merken dat dat waar is. Het is zorgeloos reizen en verkennen.

Ongeacht wat de reisbestemming is want in heel Europa kun je met een camper terecht op campings en soms op openbare plekken. Ook zijn er speciale camperplekken. U zult het allemaal ontdekken! Er is altijd wel een plek te vinden, dus reserveren hoeft nooit. Dat is pure vrijheid.

Het hele gezin geniet in een camper en van de manier van reizen. Zorgeloos, ontspannen, flexibel en verzorgd van alle gemakken voorzien. Wat wil je nog meer?! Je bent onderweg met de wc en douche en alle spullen bij de hand ook in alle luxe en van alle gemakken voorzien natuurlijk.

Een camper huren bij Eindhoven is een hele goeie keuzen

Het Zonnetje waar u een camper kunt huren is gelegen vlakbij Eindhoven, in Sint Michielsgestel. We hebben jonge campers die in topstaat zijn en continu goed worden onderhouden. We willen wel dat u veilig de weg op kunt. Bij pech zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u graag telefonisch reserveren of een afspraak maken. Dat kan natuurlijk. Wij zijn dagelijks bereikbaar en u vindt het nummer op de site. Mailen kan ook. Zien we u bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen