Camper huren Den Bosch

U wilt een camper huren en u woont in Den Bosch of omstreken
Dat zou echt een mooi besluit zijn, want wij zien jaarlijks namelijk veel gezinnen vrolijk terugkeren van hun camperreis. Het is op avontuur met alle gemakken!

Bekijk onze prijzen

Een camper huren

Onze campers zijn ideaal voor gezinnen, want er zijn zes slaapplekken en er is ook genoeg ruimte voor alle gezinsleden.
Uw eigen toiletspullen, kleding, het beddengoed en het eten en drinken neemt u zelf mee en wij zorgen voor de rest, zoals de inventaris als de kopjes en glazen, het bestek en de pannen en borden.
Er is een wc en een douche in de camper en dat is zo’n heerlijk gemak. U kunt zich vast indenken hoe fijn en makkelijk dat is, want je hoeft bijvoorbeeld niet meer in de rij te staan bij een openbaar toilet of wc op de campings.
Wij leggen u alles uit over de camper. Over het rijden, de technische details, wat handige tips, enzovoorts. We laten ook zien wat te doen bij pech of schade onderweg. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren en dan is het fijn om te weten dat wij er voor u zijn en wat u kunt doen als het zich voordoet.

Dit maakt het zo leuk

U zult al snel merken dat een camper huren vlakbij bijvoorbeeld Den Bosch echt heerlijk is om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan, ongeacht uw bestemming. Want met de camper rijden en reizen kan echt overal: in heel Europa, Engeland, Scandinavië, enzovoorts.
Een reis maken met een camper is genieten van een enorme vrijheid! Reserveren is niet nodig dus u kunt ter plekke beslissen wat u wilt; rijden we door of blijven we op deze plek overnachten? Een plekje voor een camper is altijd wel te vinden, en het zijn vaak nog de mooiste plekjes op een camper ook.
Het is heerlijk om van de vrijheid en flexibiliteit te genieten. Het hele gezin is erbij gebaat. Want de kinderen voelen ook dat u heel ontspannen van uw vakantie geniet.
Met een eigen wc en badkamer en de opgemaakte slaapplekken ben je ook in alle luxe en van alle gemakken voorzien natuurlijk.
Een camper huren zo vlakbij Den Bosch betekent jezelf echt ontzorgen. Na de vakantie levert u de camper weer bij ons in en u bent klaar.
Een camper huren betekent kant en klaar vertrekken uit Den Bosch en u heeft al een vakantiegevoel zodra u de motor start. Dat effect heeft een camper nu eenmaal!
We willen overigens benadrukken dat we altijd zorgen voor uw veiligheid. Dat doen we door met jonge, goed onderhouden campers te werken.

Contact

Een camper huren in de buurt van Den Bosch kan dus bij ons! Bel maar eens voor meer info of maak direct een afspraak.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen