Camper huren Challenger Genesis 43

Wat vinden we het leuk dat u op onze website van Camperverhuur Het Zonnetje bent beland. Dat betekent dat u een camper wilt huren, misschien wel onze Challenger Genesis 43. Daar willen we graag bij helpen!

Een camper huren als de Challenger Genesis 43? Daarmee kunt u zorgeloos door heel Europa reizen. Daarom vinden wij het zelf zo’n toffe manier van reizen. Een camper huren, bijvoorbeeld onze Challenger Genesis 43, is ook een veilige manier van reizen: wij houden de camper in topconditie en alle passagiers zitten veilig in de gordel. Een camper huren en benieuwd naar de Challenger Genesis 43? Leest u dan verder.

Bekijk onze prijzen

Challenger Genesis 43

Dit type camper is geschikt voor zes personen. Deze camper heeft een vast tweepersoons bed, een stapelbed (wat kinderen erg leuk vinden is de ervaring) en een tweepersoons bed, dat is om te bouwen uit de dinette.

Verder ook een gaskooktoestel met drie pitten, een koelkast, boilerverwarming, een radio/cd-speler, stroomvoorziening 12-220 volt, airconditioning in de cabine, een fietsenrek voor twee fietsen, gasflessen, oprijblokken om de camper stevig te zetten op de modder, luifel, muggenhor, cassettetoilet, serviesgoed voor zes personen, pannen, voldoende bestek, een tafel en zes stoelen voor buiten, gevarendriehoek en een krat met handige spullen als een stroomkabel van 20 meter lang, met verloopstekker, brandblusser, waterslang met gardena-koppelstuk, toiletvloeistof, een EHBO-setje, veiligheidssetje en een alcoholtest.

Zelf neemt u beddengoed, badlakens, hand- en theedoeken mee en de nodige artikelen voor uw persoonlijke verzorging.

Voor welke camper u ook kiest, onze campers zijn van jonge leeftijd en van alles gemakken voorzien. Ze worden met zorg onderhouden en ingericht zodat u zeker weet dat u veilig op reis kunt en ook niet tekort komt tijdens de reis. Mochten er zich onverhoopt problemen voordoen, zoals een kleine schade of pech onderweg, dan hebben we dit allemaal voor u geregeld en zijn wij altijd te bereiken. Uw veiligheid en fijne vakantie staat voor ons voorop. En u zult het naderhand met ons eens zijn: het reizen met een camper is vakantie vieren zoals het moet: vrij, ongedwongen, avontuurlijk, comfortabel, gezellig en best een beetje spannend omdat u lekker impulsief kunt reizen.

Een camper huren zoals onze Challenger Genesis 43 dat betekent enorm genieten van veel luxe tijdens een reis vol avontuur.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in een camper huren, onze Challenger Genesis 43 misschien wel, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen. En onze campers kunt u altijd komen bekijken. Bel vooraf even om zeker te zijn dat het kan.

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u graag telefonisch reserveren of een afspraak maken. Dat kan natuurlijk. Wij zijn dagelijks bereikbaar en u vindt het nummer op de site. Mailen kan ook. Zien we u bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen