Camper huren Brabant

Wat leuk dat u op onze website bent. Wilt u een camper huren in Brabant? Wij van Camperverhuur Het Zonnetje hebben voor u campers in Sint Michielsgestel. U vindt onze informatie op deze website, lees er maar eens rustig doorheen want een camper huren kan gewoon in Brabant, bij Het Zonnetje. In Sint Michielsgestel hebben we prachtige jonge campers klaarstaan voor vertrek. Wij vinden zelf op vakantie gaan met de camper helemaal het einde en we hopen dat we u ook weten te overtuigen van deze heerlijke manier van op vakantie gaan.

Bekijk onze prijzen

Een camper kopen of huren

De kosten voor het aanschaffen en verzekeren van een camper, dat is nogal wat. Het bezitten van eigen camper dat is niet voor iedereen zomaar weggelegd. Maar u wilt het misschien wel eens graag uitproberen. Het aankopen van een camper is dan niet nodig want wij hebben een camper voor u! Een camper huren in Brabant is veilig en goedkoper. U kunt met uw gezin op een makkelijke manier deze manier van reizen uitproberen.

Juist, met het gezin, want een camper huren in Brabant waar u nu over nadenkt is perfect voor gezinnen. Onze campers hebben zes bedden en voldoende ruimte.

Alle inventaris die u nodig hebt om te koken bijvoorbeeld zijn aanwezig. Verder is er een toilet en een wastafel en douche in de camper aanwezig. Wat een luxe is dat! Kamperen op zijn best kun je wel stellen. Natuurlijk nemen we vooraf alles met u door wat nodig is.

Een camper is genieten

Met een camper is het zorgeloos reizen en verkennen. En in alle Europese landen kun je terecht met een camper. Op campings, speciale camperplekken of openbare plekken. U zult het allemaal meemaken! Voor een camper is bijna altijd een plek vrij. Reserveren hoeft dus nooit. Dat is nou wat wij noemen pure vrijheid.

Het is voor het hele gezin genieten om in een camper te reizen. Het is zorgeloos, ontspannen, en flexibel en verzorgd. Van alle gemakken voorzien, wat wil je nog meer?! Onderweg en toch altijd een wc en douche en alle spullen bij de hand. Ook in alle luxe en van alle gemakken voorzien want we hebben jonge moderne campers.

Een camper huren in Brabant is heel gemakkelijk

Het Zonnetje ligt in Sint Michielsgestel, in Brabant. Onze campers zijn in topstaat en goed onderhouden. Uw veiligheid staat voorop en wij riskeren niets. Bij pech kunt u ons altijd bereiken.

Contact

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u graag telefonisch reserveren of een afspraak maken. Dat kan natuurlijk. Wij zijn dagelijks bereikbaar en u vindt het nummer op de site. Mailen kan ook. Zien we u bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen