Camper huren Boxtel

Heeft u wel eens gedacht om met een camper op vakantie te gaan? Wat leuk! Bij ons kunt u een camper huren in Boxtel of omgeving. Wij, de familie Breuer, zijn gevestigd in Sint Michielsgestel. We hebben bij camperverhuur Het Zonnetje verschillende campers klaarstaan voor vertrek. Kom gerust eens langs om te kijken en u te laten informeren.

Bekijk onze prijzen

Waarom zou u een camper huren?

Er zijn verschillende redenen te noemen om een camper te huren voor uw vakantie. Er komen veel mensen bij ons die nieuwsgierig zijn. Zij zagen gezinnen met de camper op een camping en willen ook eens proeven aan het camperreizen. We zien ook mensen bij ons komen die al zeker zijn dat het iets voor ze is, maar niet zelf een camper willen aanschaffen. Ook dan is een camper huren een prima optie.

Wat zijn dan de voordelen van een vakantie met een camper? In een woord kunnen we dan stellen: vrijheid! U bent hartstikke flexibel. U rijdt door het vakantieland en beslist zelf op elk moment waar u heen gaat. Wilt u ergens overnachten? Dan is er altijd een plekje voor een camper, dat kunnen we uit ervaring zeggen. Niet alleen volwassenen maar zeker ook kinderen vinden zo’n reis heel ontspannen en avontuurlijk.

Een camper huren in Boxtel?

Dus u wilt een camper huren in Boxtel? Hartstikke leuk! Wij zijn zelf erg enthousiast over het reizen met de camper. Het is een heerlijke manier van reizen voor gezinnen met kinderen. Daarom is elke camper die u wilt huren in Boxtel of omstreken bij Het Zonnetje geschikt voor zes personen.

Onze campers zijn jong en modern. De campers worden goed onderhouden zodat ze altijd in topconditie zijn en u er veilig mee op pad kunt. Natuurlijk zijn ze volledig uitgerust met een complete inventaris. U kunt er zeker van zijn dat als u een camper komt huren bij ons vlakbij Boxtel dat u zonder zorgen direct op pad kunt.

We zorgen voor bestek, glazen, kopjes pannen enzovoorts. U kunt uw koelkast vullen en er is een toilet en douche in de camper aanwezig.

Nadat u uw camper heeft uitgekozen en de dag is aangebroken om deze op te halen dan nemen wij alles nog met u door. Dan leggen we de technische details aan u uit en dingen zoals hoe u uw drinkwater kunt aanvullen, hoe u de vuilwater tank leegt of bijvoorbeeld wat u moet doen bij pech. Wij zijn tijdens uw vakantie altijd bereikbaar en helpen u waar nodig.

Bent u geïnteresseerd? Bel vrijblijvend of maak een afspraak. Wij hopen u het plezier in camperreizen ook te laten ervaren. U vindt ons in Sint Michielsgestel dus een camper huren kan vlakbij Boxtel. Hopelijk zien we u snel!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen