Camper huren Best

Wilt u een camper huren en woont u in Best of in de omgeving van Best? Een heel goed idee en spannend om al die plannen te maken. In Sint Michielsgestel vindt u onze camperverhuur Het Zonnetje. En daar hebben we een mooie camper voor u klaarstaan. Op vakantie gaan met de camper is het mooiste dat er is.

Bekijk onze prijzen

Een camper huren

Voor gezinnen is een camper huren bij ons, vlakbij Best, ideaal want er zijn in onze campers zes slaapplekken en er is genoeg ruimte voor alle gezinsleden.

Wij zorgen voor een complete inventaris en u zorgt voor uw eigen spullen zoals de toiletspullen, kleren en het beddengoed. Vooraf of onderweg vult u uw koelkastje lekker met eten en drinken voor onderweg en voor de eerste dagen.

Alle campers hebben een wc en een douche. Lekker veel luxe en gemak levert dat op.

Voordat u vertrekt zullen we alles uitleggen over de camper en het gebruik daarvan.

Waarom het zo heerlijk is

U gaat een camper huren en vertrekt vanuit Best, dan zult u merken dat zodra de motor gestart is, u dat vakantiegevoel te pakken heeft. Het is een zorgeloze manier van reizen en verkennen. Ongeacht waar u heen gaat. Want in heel Europa, Scandinavië en Engeland bijvoorbeeld bent u van harte welkom op de weg en op de verblijven zoals camperplaatsen of campings. U zult genieten van de vrijheid die het u biedt!

Reserveren hoeft namelijk nergens. Ter plekke beslist u wat u wilt, een plekje is er altijd.

Het hele gezin kan genieten van de zorgeloze vakantie met een camper. Je hoeft je nergens druk om te maken, want met een camper kun je ieder moment kiezen wat je doet. Gaan we links of rechts en blijven we op een plek of rijden we verder. De vrijheid is een geweldige ervaring en een leuke manier om een regio te ontdekken in uw vakantieland.

Je bent onderweg met de wc en douche en alle spullen bij de hand ook in alle luxe en van alle gemakken voorzien natuurlijk.

Contact opnemen

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of wilt u graag telefonisch reserveren of een afspraak maken. Dat kan natuurlijk. Wij zijn dagelijks bereikbaar en u vindt het nummer op de site. Mailen kan ook. Zien we u bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen