Camper busje huren Brabant

Wat mooi zeg. U wilt een camper busje huren in Brabant voor het maken van een mooie reis. Weet u al waar u heen gaat? We horen het graag!

We willen u ook graag helpen aan de juiste camper bus. Na het camper huren in Brabant is het voor u in heel Europa mogelijk om te rijden en te overnachten waar u maar wilt. Wij vinden met een camper busje reizen een fantastische manier om uw reisbestemming te ontdekken op een ontspannen manier. Een camper busje huren in Brabant is ook veilig reizen: wij zorgen dat de campers die we verhuren in topconditie zijn en blijven. We willen alle risico’s mijden. We kunnen voor u zien of en welke camper beschikbaar is voor u en waarmee u uw reis kunt gaan maken.

Bekijk onze prijzen

Met het gezin in een camper busje

Een camper busje huren in Brabant dat is een mooi begin van een nog mooiere vakantie. Onze campers zijn ruim en hebben een bed voor zes personen. Het stapelbed vinden de jongste kids helemaal geweldig. De campers zijn voorzien van alle nodige spullen.

Borden, bestek, glazen, mokken, pannen enzovoorts; u hoeft niet iets extra’s aan te schaffen. Dat is mooi geregeld toch? U kunt snel pakken en op pad.

Reserveren hoeft u niet te doen. Er is altijd wel plaats voor een camper op een camping. En is dat er even niet dan is er op de volgende camping wel een plekje. U reist in uw eigen tempo en maakt uw eigen keuzes. De kinderen reizen mee en hebben daarbij veel ruimte. Ze zitten veilig in de gordel en kunnen aan tafel lezen of tekenen. Zelfs een spelletje doen met elkaar. Bent u overtuigt? Ga dan bij ons een camper busje huren in Brabant en uw rondreis kan van start!

Camper busje huren in Brabant

Komt u een camper busje huren in Sint Michielsgestel in Brabant? Dan kijken we van tevoren alles goed samen na met u. U kunt uiteindelijk onbezorgd op reis. We leggen wel wat dingen uit zoals onder anderen hoe u het water in de watertank bijvult voor de douche, wc en kraan en hoe het afvalwater geloosd moet worden. Klant dit voor u best wel ingewikkeld? Geen zorgen, want dat is het echt niet. Het zijn dingen die je net even een keer gezien moet hebben en dan weet je hoe het moet. Iedereen kan een camper busje huren in Brabant om mee op vakantie te gaan!

Onze camper busjes zijn jong en in een topstaat. Een camper huren moet wel veilig zijn vinden wij en daar zijn we erg streng op. De campers zijn in topconditie. De kalender met de beschikbaarheid staat op onze website. De huurkosten staan ook op de site vermeld.

Contact opnemen

Mocht u nog vragen hebben schroom dan niet om te bellen naar ons. Ook als een liever een afspraak wilt maken, u kunt ons altij bellen. Wij zijn er elke dag en u vindt het nummer op de website. Mailen naar ons, dat kan ook. Wat denkt u? Gaan we elkaar ontmoeten bij camperverhuur Het Zonnetje in Sint Michielsgestel? Tot dan!

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen via info@camperverhuurhetzonnetje.nl

Of bel  +31 (0)6-11232433 op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. (of stuur een berichtje) Tijdens de verhuurperiode in geval van spoed uiteraard 24/7 bereikbaar.

Kijk direct of er nog een camper beschikbaar is

Voorzien van

Gaskooktoestel
Koelkast
Boiler -Verwarming
Cassettetoilet
Div. accesoires

Extra's

Fietsenrek
Luifel
1 tafel en 6 buiten stoelen
Muggenhor / schuifdeur
Serviesgoed, pannen, bestek

Voorzieningen

Radio-CD
12-220 volt stroomvoorziening
Airconditioning  in de camper
Gasflessen
2 Keggen